Біодобриво Філазоніт – це додатковий прибуток і заощадження

2015-ий був міжнародним роком землі (грунтів). Видана з цього приводу заява ООН звертає увагу на те, що повсюдно у світі швидко псується якість грунтів. Основними причинами цього є ерозія, виснаження поживних речовин, втрати органічного вуглецю, засмічення грунтів. Здійснений 200 вченими з 60 країн моніторинг й аналіз підтвердили, що 33 відсотки площ на планеті знаходяться в поганому стані із-за ерозії, перенасичення соляними нагромадженнями, через ущільнення, окислення та засмічення хімікатами.


Дані, які ілюструють псування якості грунтів, турбують насамперед тому, що саме рілля є фундаментом, основою виробництва продуктів рослинного та тваринного походження, якісних кормів. Мова йде про такий природний скарб, джерело, від раціонального використання яких залежить, чи зуміємо забезпечити поживним і здоровим харчуванням дедалі зростаюче населення планети.
У регенерації, відновленні родючості землі важливу роль відіграє застосування бактеріальних добрив. Наші підприємства саме тому пропонують до уваги сільгоспвиробників, господарників, фермерів і навіть дрібних власників садів біодобриво Філазоніт, який ніщо інше, ніж концентрат корисних бактерій, що й так знаходяться у грунті.


БАКТЕРІАЛЬНЕ ДОБРИВО ФІЛАЗОНІТ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ТАКІ ПЕРЕВАГИ, ЯКІ ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ МЕТОДІВ НЕ ГАРАНТУЄ, А САМЕ:

обширнішу кореневу систему, яка здатна “транспортувати” більше води та поживних речовин;
– сильніші стебла, які краще протистоять примхам погоди;
більші, стабільніші надземні частини рослин, краще забарвлення листя;
– поліпшується “водогосподарювання” культур;
розвиваються здоровіші, більш стійкі до захворювань, монолітні рослини;
– при щедрішому врожаї зростає і його якість;
– виробництво економніше, зростає його прибутковість; покращується структура грунту, зростає вміст гумусу, поліпшується мережа водо- і постачання тепла;
зменшує кислотність грунту від вживання міндобрив;
зменшуються витрати на виробництво.

Філазоніт попри це створює можливості для того, щоб ми добилися додаткових прибутків та заощаджень, адже при його застосуванні врожайність зростає на 10-30 відсотків, у залежності від культур. Решту заощаджень можна досягти завдяки зменшенню витрат на сушіння (рослини містять в собі на 2-4 відсотка менше води), із-за нещільного грунту економимо 20-30 процентів пального. Важливий момент: вживаємо значно менше хімікатів (при застосуванні бактеріального добрива рослини здоровіші, більш стійкі до захворювань і шкідників).

Про Філазоніт треба знати, що він з 2009 року виготовляється в Угорщині, в Саболч-Сатмар-Березькій області, в м.Бестерецені. На новозбудованому, спорудженому за сучасними технологіями, модерному підприємстві. Важливо згадати, що тут бактеріальне добриво заливають у каністри, забезпечені спеціальними “дихаючими” кришками, які закривають ємкості таким чином, що виріб захищений від підробок.

Новий завод в Угорщині

Філазоніт офіційно сертифікований в Україні, бактеріальне добриво перевірили відповідні владні структури та науковці. Маємо всі необхідні дозволи, ліцензії, документи.
Потрібно зазначити, що в Україні рекламують багато виробів, які ніби-то мають таку ж ефективність, як Філазоніт. Проте, хто ознайомиться з їх складом, переконається, що ця продукція здатна лише частково “закрити” ту чи іншу нішу, а не вирішувати питання в комплексі, як це маємо при застосуванні Філазоніту.
Хочемо також наголосити, що наші фахівці готові спільно обговорити наявні проблеми, шляхи їх вирішення прямо на місці, з виїздом до товаровиробника.