Найпоширеніші заперечення які можуть виникнути під час пропозиції препаратів Філазоніт

1. Моя технологія вирощування полягає у використанні мінеральних добрив

В любій інтенсивній технології вирощуванні сільськогосподарських культур вагоме місце припадає саме на використання мінеральних добрив. Проте довгострокове та агресивне їхнє використання призводить до знищення корисних мікроорганізмів і погіршення родючості ґрунту. Ці мікроорганізми виступають у ролі посередників між рослиною та доступними поживними речовинами ґрунту. Тому для відновлення природної родючості ґрунту пропонуємо використовувати біопрепарати Філазоніт, які на сьогодні є багатофункціональним концентратом ґрунтових бактерій. Вони не лише відновлять корисну мікрофлору, а й значно покращують ефективність використання мінеральних добрих, яких можна буде давати менше, а результат буде значно кращим.

2. Препарати занадто дорогі

Використання бактеріальних біопрепаратів дійсно сприяє суттєво підвищенню родючості ґрунтів, збільшенню врожайності та покращення якості продукції, але це все можливо лише за чіткого дотримання всіх технологічних операцій.

Для зручності співпраці, відділом реалізації ТОВ «Філазоніт Україна» розроблено пакети (Standart, Medium, Premium та Giga).

Використовуючи наші препарати Ви отримаєте:
  • покращення засвоєності мінеральних добрив на 20-40%
  • покращення якості продукції;
  • зменшення затрати на застосування протигрибкових ЗЗР по ґрунту;
  • затрати на внесення Філазоніту становить від 53 до 75 євро / га , а підвищення прибутку становить від 105 до 350 євро / га залежно від культури вирощування, попередника, ґрунтів та від кількості внесених мінеральних добрив
  • покращення фізико-хімічних властивостей ґрунту (в середньому за вегетаційний період (3,0-3,5 місяці) фіксують близько 40-50 кг/га азоту + він являється каталізатором інших ґрунтових бактерій які спільно можуть фіксувати до 100 кг азоту у діючій речовин, а також роблять доступним в ґрунті фосфати в кількості близько 40 кг/га)
  • прискорення розкладу рослинних рештків (целюлозоруйнуюча дія), при руйнуванні рослинних решток вивільнюють азот в кількості 40-91 кг /га, фосфор 26-44 кг/га та калій в кількості 70-300 кг/га в залежності від культури попередника та його врожайності); а також підвищується вміст гумусу в ґрунті та покращується ґрунтове життя
  • суттєво збільшену врожайність (від 12% за органічного вирощування та до 51% за традиційного вирощування залежно від культури, що вирощується, попередника, ґрунтів та від кількості внесених мінеральних добрив)

3. Багато на ринку подібних препаратів  з низькою якістю

Виробництво бактеріальних біодобрив на відміну від виробництва синтетичних добрив суттєво відрізняється. При цьому потрібні специфічні умови зберігання та транспортування, внесення та загортання в ґрунт. Бактерії – це крихітні мікроорганізми які споживають кисень і виділяють вуглекислий газ, їм необхідне поживне середовище, а також захист від ультрафіолетового випромінювання. Це досить трудомісткий процес, який потребує чіткого дотримання всіх правил.

Сьогодні ми реалізовуємо не просто біопрепарати Філазоніт, ми надаємо – технологію. Оскільки бактеріальні добрива ефективні лише за правильних умов його використання.  Наукові дослідження та практичний досвід використання, підтверджують, що серед всіх бактеріальних препаратів що зареєстровані на території України, препарати Філазоніт являються найефективнішими.

Завод в Угорщині
Чому препарати Філазоніт найкращі по якості:
  • Біопрепарати Філазоніт виробляють виключно в Євросоюзі на двох сучасних заводах Угорщини, де. проводять дослідження, а також контролюють кожен етап виготовлення, забезпечуючи його професійне виробництво;
  • кожна каністра з біопрепаратом Філазоніт захищена окремою, індивідуальною, номерною заводською пломбою, забезпечуючи його оригінальність;
  • кожна кришка обладнана спеціальним дихаючим клапаном, оскільки це живі бактерії і їм необхідний газообмін;
  • ми тісно співпрацюємо з науково-дослідними станціями, науково-дослідними інститутами, а також експертами (ґрунтознавці, мікробіологи та інші спеціалісти) як в Україні так і в Угорщині.
  • практична ефективність біопрепарату у СЕМИ країнах світу

4. Всі кажуть, що їхній препарат найефективніший. Чому вірити Нам?

Ми пропонуємо не тільки препарат а цілу технологію використання, постійні консультації, присутність нашого спеціаліста при внесенні препарату, проводимо моніторинги, адже  для нас важливий результат.

Препарати  Філазоніт це  концентрати широкого спектру дії , містять 4 види ґрунтових бактерій. Технологія вирощування та використання бактеріальних добрив розраховується індивідуально для кожної культури і залежить від ряду факторів (культура, попередник, аналіз ґрунту, запланований врожай тощо).

Чому Ви маєте нам довіряти?
  • Підтвердженна практична ефективність біопрепарату у CEМИ країнах світу, а саме: в Угорщині,  Словаччині, Сербії,  Хорватії, Голландії, Ромунії та в Україні;
  • багаторічний досвід в країнах ЄС;
  • трьохразовий переможець “Tовар Pоку” в Угорщині та одноразовий переможець номінації “Quality Innovation Award”;
  • сертифіковані в Євросоюзі та Україні для використання в органічному землеробстві;
  • виробництво продукції в Євросоюзі на 2-х сучасних заводах;
  • Успішно співпрацюємо  з державною установою «Інститут охорони ґрунтів України»;
  • наші консультанти завжди напоготові допомогти виробникам-партнерам;
  • Компанія приділяє велику увагу на відгуки партнерів та експертів
  • розвинута логістика (можливість доставки завод-клієнт у дуже короткий період);
  • разом науково-дослідними інститутами проводяться досліди; з результатами тут можете ознайомитися 

 

5. Внесення препарату у ґрунт занадто складне

Ультрафіолетове випромінювання згубно діє на всі мікроорганізми, в т.ч. і бактерії. Тому вносити бактеріальні препарати під час високого рівня сонячної активності заборонено, або період між внесенням і заробленням в ґрунт має бути мінімальним.

Спеціалістами ТОВ «Філазоніт Україна» розроблено, побудовано та активно використовується спеціальне обладнання для внесення Філазоніту – Phyller. Він може монтуватися на любий ґрунтозароблюючий агрегат (А) або посівній техніці (Б) і дозволяє одночасно вносити добриво і заробити його в ґрунт (Рис.1).

Рис. 1.: Схематичне зображення Phyller

Дане обладнання в поєднанні з грамотним використанням дозволить швидко та ефективно внести і заробити препарат в ґрунт.