ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» на виставці «АГРО-2017»

З 7 по 10 червня 2017 року в м. Києві проходила XXІX Міжнародна Aгропромислова Bиставка «АГРО-2017», яка виступала ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України.

Організатором виставки було Міністерство аграрної політики та продовольства України на базі Національного комплексу «Експоцентр України» м. Київ.

Офіційно відкрили виставку Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, заступник Голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України Олександр Бакуменко та Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк. Прем’єр-міністр України під час церемонії відкриття виставки наголосив, що із стрімким темпом розвитку наукового прогресу потрібно впроваджувати у сільське господарство інноваційні методи, які б допомогли створити ринок високоякісної, конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції.

Прем’єр-міністр України після офіційного відкриття виставки

Було зазначено що виставка «АГРО-2017» – це найбільший і найпрестижніший загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі країни, що представляє кращих національних виробників з усіх регіонів України та представників країн – лідерів аграрного сектору світового рівня, а також є унікальною нагодою для діалогу між наукою, приватним бізнесом і державою.  Загалом учасниками виставки були понад 1200 компаній і організацій з 15 країн світу.

Вперше на «АГРО-2017» було представлено експозицію ТОВ «ФІЛАЗОНІТ-УКРАЇНА»

Метою роботи ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» є впровадження європейської технології задля покращення показників родючості ґрунту та підвищення ефективності агровиробництва в господарствах України. Одним з слоганів ТОВ ФІЛАЗОНІТ-УКРАЇНА» є «Збережемо ґрунт, відтворимо родючість, збільшимо урожайність». Безумовно такій підхід користувалася значною зацікавленістю землекористувачів.

Безумовно такій підхід користувалася значною зацікавленістю землекористувачів.

В ході виставки фахівці ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» надавали професійні консультації сільгоспвиробникам щодо застосування Ґрунтоцентричної Технології з використанням лінійки біопрепаратів «Філазоніт» і допомагали підібрати біопрепарат відповідно до побажань клієнтів і технологічних потреб їх господарств. ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» наголошувала щодо проведення подальшого професійного супроводу вирощування сільськогосподарської продукції господарствами за даною технологією.
У рамках Міжнародної агропромислової виставки «Агро–2017» 8 червня ТОВ «ФІЛАЗОНІТ-УКРАЇНА», в доповнення чотириденної програми, було організовано науково-практичну конференцію «Досвід виробників ЄС та України у застосуванні біопрепарату «Філазоніт» в інноваційному агровиробництві».

Зі вступним словом виступили Іштван Гайдош – Генеральний директор ТОВ «ФІЛАЗОНІТ-УКРАЇНА», Ігор Яцук – Генеральний директор державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» (далі – ДУ «Держґрунтохорона»), а також Андраш Кадар – голова відділу економіки Посольства Угорщини в Україні.

На конференції виступили: Світлана Романова, учений секретар ДУ «Держґрунтохорона», яка розповіла про актуальність біотехнологічної альтернативи відтворення родючості ґрунтів. Андрій Матвієць, агроном-консультант ТОВ «ФІЛАЗОНІТ  УКРАЇНА» з доповіддю на тему «Ґрунтоцентричні технології на основі біопрепарату «Філазоніт». Про практичний досвід застосування біопрепарату «Філазоніт» розповіла Оксана Самкова, заступник директора з експертної діяльності Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК.

Учасники конференції мали змогу ознайомитися з інформацією щодо біопрепарату комплексної дії на основі корисних ґрунтових бактерій – «Філазоніт». Було відмічено його позитивний вплив на відновлення біологічних процесів у ґрунті, сприяння швидкому розкладанню рослинних решток, і відповідно утворенню органічної речовини, що значно посилює буферність ґрунту і як наслідок відбувається покращення температурного, повітряного та водного режимів ґрунту, поліпшення його фізичних та хімічних показників, тобто підвищується родючість ґрунту. До того ж зростає біологічна продуктивність.

Участь у науково-практичній конференції також взяли директори філій ДУ «Держґрунтохорона», представники наукових установ, землекористувачі та землевласники.

 

Якість нашої технології демонструє що Міністерство агрорної політики та продовольства України нагородив нашу компанію Золотою медалью за впровадження Ґрунтоцентричної Технології.

Учений секретар ДУ «Держґрунтохорона»,
кандидат сільськогосподарських наук                      Світлана Романова