ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА»: Після 2018 року в 2019 році отримав номінацію «Лідер року» у своїй галузі

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу, який впродовж 15 років проводить рейтингування підприємств, у сфері оцінювання ефективності бізнесу,  компанію «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» визнано після 2018  року в 2019 році вдруге одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року».

Рейтингова програма «Лідер року» направлена на визначення провідних підприємств різних сфер української економіки, які досягли значних фінансових успіхів і здобули довіру партнерів та споживачів. Почесним званням «Лідер року» відзначаються     ті     компанії,     що     увійшли     в     топ     галузевого     рейтингу   за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

 

МИСТЕЦТВО МАЛЕНЬКИХ КРОКІВ

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються дні й роки кропіткої праці й зусиль кожного працівника. Величезне значення для нас мають ті принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату, а це – надійність та задоволення потреб клієнта.

На сьогодні компанія «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» пропонує високоякісні бактеріальні препарати сімейства ФІЛАЗОНІТ:

Для більш ефективного ознайомлення ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» підготувала електронну книгу «Таємниці родючості ґрунту».

Товариство швидкими темпами розвивається, впроваджує інноваційні рішення в роботі,  спеціалістами компанії розроблено матеріали про переваги ґрунтоцентричного господарювання, також проводять публікації на сайті, дають поради для с/г виробників.

 

ЗІРКОВА КОМАНДА

Звісно,  рушійною  силою  у досягненні  успіху  є згуртований колектив компанії.  Високо цінується робота кожного працівника,  хто докладає максимум зусиль для того, щоб досягнути намічених цілей, а саме:  « Підвищення прибутковості сільськогосподарського виробництва за допомогою покращення родючості ґрунтів в господарствах України.»

 

Саме отримання звання «Лідер року 2018», є підтвердженням правильності обраного шляху, свідчення ефективності їхньої роботи й гарантія високої якості послуг, що вони надають своїм партнерам. Ця нагорода також відображає стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток України.