Компанія, якій можна довіряти: чи існує вона взагалі?

Ми з Вами живемо в часи, коли сільськогосподарський сектор зазнає страждань вже протягом кількох років, оскільки і нинішня економічна ситуація лише посилила ризики, у поєднанні з  погодними умовами та деградацією родючістю ґрунтів. У зв’язку з склавшимися обставинами багато, хто втратив своїх постачальників та партнерів-покупців, багато хто втратив свою землю через зону війни, величезна кількість цінних робітників переїхала за кордон, заради кращого життя. Останні роки довели, що складна ситуація погіршилася ще й тим, що багато компаній не змогли продати зібрані врожаї, оскільки ціни були настільки низькими, що стали майже грабіжницькими. Однак, незважаючи на всі труднощі, агросектор лежить в основі економіки країни, тому іншого вибору немає як продовжувати працювати і сподіватися, що після тривалої бурі, сонце нарешті за сяє.

 

 

З моменту  заснування у 2015 році ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» наполегливо працює над тим, щоб зробити надзвичайно складну роботу фермерів більш продуктивною. Крім відновлення та підвищення родючості ґрунту, однією з основних місій компанії є НАДІЙНІСТЬ. Загальновідомо, що це дуже широке поняття, яке кожен каже про себе, і його голосніше кажуть ті, хто заслуговує найменшої довіри. Ділові відносини будуються на людських стосунках, і вони ґрунтуються на ДОБРОЗИЧЛИВОСТІ.

Ми віримо і проголошуємо, що довгострокові довірчі відносини – найкраща справа в бізнесі. Наша головна мета – заслужити довіру наших нових партнерів та утримати існуючих. Ми знаємо, що досягти цього гарними, милозвучними словами неможливо, і тому ми працюємо над цим.

 

 

  1. ФІЛАЗОНІТ

Основна діяльність компанії – дистрибуція бактеріальних препаратів ФІЛАЗОНІТ та консультація фермерів шодо підвищення ефективності роботи. Виробництво здійснюється на двох заводах в Угорщині за стандартами ЄС. Виріб поставляється в Україну у каністрах захищенних заводською пломбою, щоб уникнути ризику підробки. Продукти ФІЛАЗОНІТ – це багаторазово визнані препарати в Угорщині та в ЄС: їх тричі нагороджували Гран-прі ТОВА РОКУ (у 2013,2016,2017 роках) та один раз – премією Quality Innovation Award (у 2018 році). Станом на 2019 рік цю лінійку продуктів використовує: Угорщина, Румунія, Сербія, Словаччина, Україна, Хорватія та Нідерланди.

 

  1. ГАРАНТІЯ ПОХОДЖЕННЯ

Ми вже згадували про місце виробництва а також дуже важливо відмітити, що каністра з бактеріальним препаратом ФІЛАЗОНІТ захищена окремою, індивідуальною, номерною, заводською пломбою забезпечуючи його оригінальність. Що це означає? Якщо хтось отримає пошкоджені або нецілісні опломбовані каністри, вони будуть замінені на нові БЕЗКОШТОВНО – за умови підтвердження, що вони були придбані через авторизованих дистриб’юторів. На жаль, до 2015 року низка шахрайських торговців почала підробляти товари ФІЛАЗОНІТ, тим самим підірвавши імідж марки. Завдяки  створенню ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА», він став ексклюзивним дистриб’ютором товарної групи, чим ускладнив роботу підробників. Кожен, хто купує товар у нашої компанії або у авторизованого дистриб’ютора, може бути впевнений у його походженні та якості. Переглянути список дистриб’юторів можна ТУТ.

 

  1. СТАБІЛЬНЙ ДОСВІД БІЗНЕСУ

ТОВ «ФІЛАЗОНІТ УКРАЇНА» працює з моменту заснування зі стабільним фінансовим досвідом. Він не має заборгованості перед будь-яким зі своїх партнерів, доставляє його надійно, без зволікань, не стягує приховані витрат ні за що і не має судових справ, де б його звинуватили по будь-якому питанню. Товариство підтримує прямі ділові відносини з виробником, що означає доставку замовлень точно та якісно. У 2018 та 2019 роках компанія отримала нагороду «ЛІДЕР РОКУ» за успішну роботу.

 

 

  1. ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

Наша компанія робить великий акцент на достовірному представленні результатів, досягнутих продуктом. Ви можете отримати доступ до наших посилань, відео-підсумків наших експериментальних результатів, натиснувши ТУТ. Крім того, ви можете натиснути ТУТ, щоб отримати доступ до офіційних документів з експериментів останніх років. Ви також можете подивитися відгуки наших партнерів, натиснувши ТУТ. Чому це потрібно? Тому що не рідко чути, що зміст реклами продуктів не є реальими. Цими матеріалами ми хочемо довести, що все що міститься в наших офіційних комунікаціях та рекламних матеріалах, є 100% правдою.

 

  1. ПРОДОВЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТІВ

З 2016 року ми переконуємося завдяки десяткам проведених експериментів, про ефективність впливу препаратів ФІЛАЗОНІТ на підвищення врожаю та покращення родючості ґрунту. Вперше лабораторія НУБІП випробувала два продукти (інокулянт ґрунту та біодеструктор для розкладу стерні), підсумковий відеоматеріал про це  можна переглянути ТУТ, а з детальними підсумками можна ознайомитися тут: ІНОКУЛЯНТ, БІОДЕСТРУКТОР. Згодом розпочалася співпраця з ДУ «ІНСТИТУТОМ ОХОРОНИ ҐРУНТІВ», в рамках якої відбулися випробування продукції в різних регіонах країни, у таких областях: Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська, Чернівецька, Тернопільська, Миколаївська та Житомирська (натисніть на назву області для перегляду результатів дослідів). У 2018 році ми продовжили досліди у Вінницькій області разом з ДП «Науковий інноваційно-технологічний центр Інституту кормів та сільського господарства Поділля НАНУ» під час вирощування соняшнику, кукурудзи,сої та озимого ячменю. Керівник інституту розкриває результати ТУТ. Цього року ми також випробували ІНОКУЛЯНТ ФІЛАЗОНІТ ТА БІОДЕСТРУКТОР  разом з «Інститутом Біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України» на плантаціях цукрових буряків у Вінницькій, Київській, Черкас якій та Полтавській областях. Результати стали наглядними, а звіти керівників інституту про результати дослідів можна переглянути ТУТ. Окрім цих результатів, читайте більше у наших статтях: НАТИСНУТИ ТУТ.

 

Не нам вирішувати, що наведені вище факти забезпечують мінімальний рівень довіри, на якій можна будувати успішні ділові відносини. Сподіваємося отримати і Вашу довіру: напишіть нам у FACEBOOK або зателефонуйте нам за номером + 380-99-08-29-660.

 

БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ ФІЛАЗОНІТ:

 

СПЕЦІАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВНЕСЕННЯ РІДКИХ ДОБРИВ: