«ТОВАР РОКУ УГОРЩИНИ»: Філазоніт отримав нагороду втретє

У 2017 році  вже в 20-е оголошено переможців конкурсу «ТОВАР РОКУ УГОРЩИНИ» в Будапешті.

Для тих, хто не знає, нагадаємо, що цей гран-прі отримують ті продукти та послуги,  які мають угорське коріння та представляють рівень якості, яким пишається Угорщина.

Призерами конкурсу  є ті компанії та окремі особи, діяльність або досягнення яких представляють високу додану вартість за своїм комерційним та соціальним змістом, що сприяє зміцненню вітчизняної економіки.

Усього престижною нагородою цьогорічного конкурсу на святі «Угорської економіки»  товарним знаком «ТОВАР РОКУ УГОРЩИНИ», як символом високої якості, було відмічено 64 назви продуктів та послуг від 54 компаній. У ювілейному році основна увага була приділена енергоефективності, екологічно чистим та інтегрованим рішенням для підвищення якості життя споживачів.

Ми раді та пишаємось тим, що серія продуктів Філазоніт також заслужила цю високу нагороду вже втретє з 2013 року.

Урочиста церемонія нагородження в Парламенті

Технологія Філазоніту власної розробки дозволяє поліпшити, відновити й оживити  ґрунт, як культурне середовище. В результаті препарати технології Філазоніту  благотворно впливають на вирощування здорових культур і сприяють поліпшенню якості нашого життя.

Серед переможців  продукти серії  Філазоніт:

 

  • Бактеріальний препарат для розкладання стерні: за допомогою цього технологічного кроку поліпшується стан ґрунту як середовища вирощування, що полегшує культивування, покращує водний баланс, активізує життя ґрунту, чим досягається  більш високий мобілізований рівень поживних речовин, й одночасно  зменшуючи зараження грибками, що є першим  кроком до виробництва здорових харчових продуктів.
  • Бактеріальний препарат для інокуляції ґрунту: другим кроком технології Філазоніту є обробка кореневої зони рослин на усій площі ріллі, чим  можна безпосередньо впливати на живлення, стан рослин та  посилення їх стійкості до стресу.

Виконавчий директор Петер Вайда з нагородою

Крім того, варто згадати, що компанія Філазоніт в минулому році отримала нагороду «За ділову етику», а цього року визнана «Супербрендом у бізнесі», а також отримала сертифікат «Бізнод AAA» за фінансову стабільність. Ці, та нещодавно отримана «ТОВАР РОКУ УГОРЩИНИ» є свідченням того, що компанія рухається у правильному напрямку, чим виграють як закарпатські фермери, так і фермери по всій Україні. Адже не є повсякденною річ, щоб багато разів нагороджений продукт, вироблений за вимогами ЄС, допомагав життю вітчизняних виробників.

Участь у поширенні продукту з ґрунтовими бактеріями також є почесним для нас, оскільки цим препаратом ми захищаємо навколишнє середовище, сприяємо сталому сільському господарству, підвищуємо продуктивність землі та зберігаємо і покращуємо її стан на майбутнє. Завдяки постійному розвитку продукту Філазоніт ми прагнемо створити таку цінність, яка може забезпечити краще майбутнє нашим дітям та онукам!